Saturn – faleza cocheta, plaja modesta

Share

• Plaja monotona, neofertanta
• Viata de noapte antrenanta
• Plaja Diana, magnet pentru turisti

 

Saturn1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In august 2015 ne-am petrecut vacanta de vara in Mangalia. Pentru inlaturarea monotoniei acestei plaje ne-am orientat atentia si catre Neptun, dar mai ales catre Saturn, statiunea vecina, aflata la o aruncatura de bat.

Saturn2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am inceput diversificarea cu golfuletele aflate in zona de sud, imediat langa intrarea in Saturn dinspre Mangalia. Primul golfulet este cel mai intim. Un sezlong aici, altul la cativa pasi distanta si cateva umbrelute ratacite este tot ce poti gasi in zona. Nici celelalte golfulete nu sunt cu mult mai ofertante, umbrelele si sezlongurile fiind complet neindestulatoare comparativ cu numarului turistilor. Plaja Diana, caci despre ea este vorba, are o latime mica, spectaculozitatea ei constand in cele patru  golfulete create artificial si delimitate de stabilopozi.

Saturn3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne-am incercat norocul si in zona circului, amplasat in nordul statiunii, in apropiere de Venus si vizavi de Plaja Adras. Aici ne-a atras multitudinea de locuri de parcare existente chiar langa nisip, la numai cativa pasi de sezlonguri. Plaja are o latime considerabila, intinzandu-se pana spre sosea. Nisipul este foarte fin, insa scoicile sparte troneaza pretutindeni, stricandu-i calitatea si dandu-i un aspect grosier. Baietii care se ocupa de sezlonguri sunt infatuati, nefiind orientati spre satisfacerea clientilor. Daca in alte zone iti poti intinde un prosop pe nisipul de-alaturi sau sa-ti abandonezi hainele pe sezlongul liber din apropiere, aici este total interzis. Ar putea fi una dintre explicatiile pentru care pe aceasta plaja majoritatea umbrelelor raman neinchiriate.

Saturn7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viata de noapte in centrul statiunii este adorabila. O multitudine de magazine de unde poti face shopping, targuri, buticuri, autoserviri, baruri, terase, pizzerii, restaurante cu muzica si antren, cluburi, discoteci acoperite sau in aer liber, cinema, parcuri de distractii, aqua park, baze de tratament, terenuri de sport, sporturi pe apa, scufundari si multe altele. Poti lua o cina romantica sau ceva frugal, gen fast-food, poti manca ieftin sau scump. Strazile sunt animate, luminate, dar si aglomerate, in mod special faleza, unde turisti de toate natiile isi expun bronzul proaspat si lucios. Este o atmosfera de vacanta, de care te poti bucura din plin.

Saturn12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saturn23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locuri de cazare se gasesc pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, de la camping la pensiuni, gazde si hoteluri intre 2* si 5*, pozitionate direct pe plaja, pentru a te bucura permanent de briza marina si de panorama asupra marii sau marginal, pentru a beneficia de o liniste binemeritata. Noi am ales Vila Sebastian din Mangalia, unde am beneficiat de liniste, intimitate si confort.

Saturn11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.